X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Exposició pública de les llistes del cens electoral per a les eleccions al Parlament Europeu


Per a les Eleccions al Parlament Europeu del proper 9 de juny de 2024, s'utilitzarà el cens tancat a 1 de febrer de 2024.

Del 22 al 29 d'abril (ambdós inclosos) es poden consultar les llistes provisionals del cens electoral per a la convocatòria de les eleccions al Parlament Europeu que tindran lloc el dia 9 de juny de 2024.

La consulta de les dades censals té la finalitat de poder formular reclamació sobre possibles errors, inclusions o exclusions al cens electoral. Aquesta consulta es pot fer:

  • Personalment, prèvia identificació de l’interessat/da, a:
    • Oficina d'Atenció Ciutadana Centre (c. Sant Antoni 13): de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i el dimecres, també de 16 a 19 h.
    • Oficina d'Atenció Ciutadana Litoral: dimecres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h.
  • Amb certificat digital (DNI electrònic, Idcat, Certificat Fàbrica de Moneda i Timbre ...) a la pàgina web de l’Instituto Nacional de Estadística, en el següent enllaç. L’Oficina del Cens Electoral també disposa d’un telèfon d’informació (901 101 900).

Així mateix, d’acord amb l’article 39.3 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General, fins a l'1 d'abril podeu sol·licitar l’exclusió/inclusió a les còpies del cens electoral que s’entreguin als representants de les candidatures per realitzar enviaments postals de propaganda electoral a les Oficines d'Atenció Ciutadana Centre i Litoral, o bé directament a l’INE en el següent enllaç.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^